Selecteer een pagina
‘Het Punt van Onvermijdelijkheid’

Een voorproefje

Albert Jansen, St. Michel, Frankrijk
29 oktober 2017

Dierbare lezer,

Het schrijven van een roman is een heerlijke bezigheid. Natuurlijk, niet altijd gaat het van een leien dakje en niet alles wat er in je opkomt is van wereldklasse. Momenten van schitterende inspiratie worden vaak afgewisseld door hevig geploeter en gestuntel met woorden. Er moet vaak heel wat geschrapt en geschaafd worden, complete hoofdstukken gaan op de schop of verdwijnen in de virtuele prullenbak voordat het eindresultaat je toelacht.

De ontstaansgeschiedenis van ‘Het Punt van Onvermijdelijkheid’, waarover ik in mijn laatste Liefdesbrief heb geschreven (nr.42) was een lange: zeven jaar!

Tussendoor lag het manuscript soms vele maanden onaangeroerd, maar in mijn hoofd weefde ik verder aan het grote verband en de kleurrijke personages.

Nu wil ik je graag laten kennismaken met de hoofdpersonen, door je de eerste twee hoofdstukken aan te bieden. Delen is het mooiste dat er is. Het geeft jou, lezer, de kans op een voorproefje, om te kijken of de schrijftrant en de start van het verhaal je bevalt.

Bovendien zou ik het waarderen als je een reactie wilt achterlaten (graag ook op het hele boek), omdat ik je hoop dat het verhaal je inspireert om je eigen leven vol liefde te leven, trouw aan jezelf in de relatie met een ander.

 

Ontvang nu de eerste twee hoofdstukken uit “Het Punt van Onvermijdelijkheid”

Ik zou het heel leuk vinden als je hieronder een reactie achterlaat!