Selecteer een pagina

Boekpresentatie

 

Albert Jansen, St. Michel, Frankrijk

19 augustus 2018

Beste boekliefhebber!

We naderen nu snel het punt van onvermijdelijkheid waarop ik mijn eerste roman feestelijk mag presenteren aan de wereld, aan jou! Ik merk al een prettig soort van spanning (un peu nerveux).

Hopelijk heb je je al opgegeven voor de boekpresentatie in september. Ik verheug me op je komst, want het belooft niet alleen een feestje, maar ook een gedenkwaardige middag te worden, waarover ik je hieronder meer vertel. Heb je je nog niet aangemeld en wil je dit wel meemaken, wees er dan snel bij, want het loopt storm! Als proeflezer van de eerste twee hoofdstukken krijg jij in ieder geval voorrang bij je aanmelding.

Om je aan te melden klik hier: 

 https://hetpuntvanonvermijdelijkheid.nl/boekpresentatie/ 

22 september om 16 uur in Alkmaar, in welke omgeving we dertig jaar lang gewerkt en gewoond hebben en waar heel veel herinneringen liggen aan bijzondere ontmoetingen. We vinden het fantastisch je welkom te heten in Boekhandel Feijn, een gezellige, ruime winkel met een podium, waarop het gaat gebeuren! Uiteraard kun je daar ook mijn boek aanschaffen.

29 september om 17 uur in Driebergen. Dat is centraal in Nederland en goed bereikbaar (grote gratis parkeerplaats aan de achterzijde van de boekhandel). We hopen dan op mooi weer, want boekhandel Jacques Baas heeft niet alleen een koffiecorner, maar ook een terrasje buiten, waar we elkaar kunnen ontmoeten na het officiële gedeelte.

Wat kun je verwachten van deze boekpresentatie?

Behalve dat we elkaar in een ongedwongen setting kunnen ontmoeten, gaat Rinske iets bijzonders vertellen, wat voor mij nog een verrassing is. Wat ik wél weet, is dat zonder haar mijn roman nooit op deze manier het licht had kunnen zien. Daarna zal ik een korte voordracht houden over Leven in liefde en vrijheid. Ook lees ik een stukje voor uit mijn roman, waarna we onder het genot van een drankje elkaar kunnen ontmoeten en ik desgewenst jouw exemplaar signeer en een persoonlijk tintje geef.

Om je aan te melden voor de boekpresentatie, klik hier:  

https://hetpuntvanonvermijdelijkheid.nl/boekpresentatie/

…enkele creatieve probeersels voor de cover, die niet voldoende weergaven waar het bij een Leven in liefde en vrijheid om draait.

DELEN IS HET MOOISTE DAT ER IS!

Omdat delen het mooiste is wat er is, heb ik ervoor gekozen om de eerste twee hoofdstukken van mijn boek gratis weg te geven. Daarnaast zal ik je op de hoogte houden van de ontwikkelingen met betrekking tot de uitgave van het boek.

Wil je alvast een preview van het boek?
Laat dan jouw naam en e-mailadres achter, zodat ik het naar je toe kan sturen!


Een warme hartegroet,

Albert Jansen